Biciklom oko svijeta pa u Zonu

12_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Snežana Radojičić
Biciklom oko svijeta pa u Zonu

Snežana Radojičić, književnica koja na biciklu osvaja svijet, predstavit će novu knjigu koja prati njeno putovanje biciklom kroz Tursku. Gostovanje u Info zoni iskoristit će i da ispriča uspomene i dojmove sa ostatka putovanja koje je započela 2011. godine.

Snežana Radojičić, književnica koja na biciklu osvaja svijet, prethodnih je mjeseci pisala i pedalirala na jugoistoku Azije. Nakon više od godine dana, u ponedjeljak, 16. svibnja u 19 sati, ponovo dolazi u Info zonu.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u svibnju
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Predstavit će novu putopisnu knjigu Nomad koja prati njeno dvomjesečno putovanje biciklom kroz Tursku. Kroz iskustvo svog izrastanja u iskusnog nomada donosi priče o ljudima koje sreće i o predrasudama koje ruši susrećući se s novim kulturama i narodima.

Gostovanje u Info zoni iskoristi će i da ispriča svoje uspomene i dojmove sa ostatka putovanja koje je započela 2011. godine. Otkrit će kako povoljno putovati sa tek desetak dolara dnevno te koji je najgostoljubiviji narod, najidealnije mjesto za život, najljepši grad, najteža zemlja za putnika i najfascinantniji spomenik. Ispričat će i pet najzanimljivijih, nezaboravnih iskustava i doživljaja tijekom petogodišnjeg lutanja u kojem se iz cikloputnika pretvorila u ciklonomada.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.