Bicikliraj, snimi i osvoji

09_09_2014 / 21:30h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Ž. Šunjić, arhiv
Bicikliraj, snimi i osvoji

Snimi kratki film o mobilnosti biciklom i osvoji vrijedne nagrade na BikeMyDays Festivalu


Vozite biciklu? Znate koristiti kameru? Odlično! BikeMyDay Festival nagrađuje najbolji kratki film (maksimalno 3 minute) na temu usporedbe mobilnosti biciklom u odnosu na mobilnost automobilom. Natječaj traje do 19. 9. u 14 sati, a otvoren je za sve prijavitelje iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Makedonije.

Najbolji film osvaja vrijedne i unikatne nagrade koje osigurava Shovel, đakovački proizvođač ručno rađene opreme za bicikle: unikatni aluminijski bashguard (štitnik za lanac), otvarač za boce koji se montira na bicikl i ekskluzivni BikeMyDay privjesak izrađen za pobjednika.

Način prijave: putem mail servisa Jumbomail, Dropbox ili WeTransfer poslati film na [email protected]
Na istu mail adresu poslati podatke o filmu – obavezno s naznakom “Filmski natječaj BikeMyDays Festival”. Podaci o filmu moraju sadržavati: naziv filma, lokaciju i datum snimanja, trajanje filma, ime autora, adresu i kontakt.

Prijavom filma na natječaj, autor prihvaća da se film javno prikaže posjetiteljima festivala. Prikazivanje 3 najbolja rada bit će u subotu, 20. 9., a izbor najboljeg u ponedjeljak, 22. 9. 2014. Sudjelovanje u natječaju je besplatno.


Rok za slanje radova je 19. 9. 2014. do 14 sati.

Više na: www.bikemyday.com