Testiranje i predstavljanje jezika

12_09_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com
Testiranje i predstavljanje jezika

U Info zoni će se u utorak, 26. rujna, održati besplatno testiranje poznavanja talijanskog, španjolskog, njemačkog, francuskog i engleskog jezika, a u subotu, 30. rujna, u 18 sati predstavljanje sedam svjetskih jezika.

U Info zoni će se u utorak, 26. rujna, održati besplatno testiranje poznavanja stranih jezika, a u subotu, 30. rujna, u 18 sati predstavljanje sedam svjetskih jezika. Sudjelovanje na oba događanje je besplatno, ali je potrebna rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na infozona.hr/prijava.

- Lui e Lei testirat će talijanski jezik od 16 sati, Vocabula španjolski jezik od 17 sati, Delfin njemački jezik od 18 sati, Dialog francuski jezik od 19 sati te Jezični centar Sintagma engleski jezik od 20 sati - objašnjavanju organizatori, napominjući da će nakon provedenog testiranja i evaluacije, škola stranih jezika koja je provela testiranje sudionicima izdati potvrde o poznavanju jezika.

U subotnjem trosatnom programu predstavit će se sedam svjetskih jezika - francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. Svi prisutni čut će zanimljive činjenice o ovim jezicima, ali i dobiti priliku progovoriti na svakom od navedenih jezika.

Događanja u suradnji sa Info zonom organiziraju Udruga Sudski tumači i prevoditelji - STIP i škole stranih jezika povodom obilježavanja Europskog dan jezika (26. rujna) i Međunarodnog dana prevoditelja (30. rujna).