Besplatno uči osnove arapskog!

21_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: freeimages.com / Grzegorz Zbinski
Besplatno uči osnove arapskog!

Besplatna radionica Osnove arapskog jezika održavat će se od 30. 11. do 23. 12. u Info zoni. Broj mjesta je ograničen pa je potrebno prijaviti se što prije.

Besplatna radionica Osnove arapskog jezika održavat će se od 30. 11. do 23. 12. u Info zoni, a vodit će je Antonia de Castro Burica, magistrica poredbene lingvistike i portugalskog jezika.

Antonia je Egiptu skoro dvije godine provela u Egiptu i naravno, naučila puno više od jezika. Sada se nakon silnog skitanja vratila u domovinu s vrlo ambicioznim planom: približiti ovaj još uvijek egzotičan jezik svim znatiželjnima, u nadi da će i njima znatiželja prerasti u nešto više.

Kako se prijaviti?


Prijave se šalju tako da na e-mail adresu [email protected] pošalješ ime i prezime i par rečenica o tome što te motivira za sudjelovanje na radionici te informaciju imaš li nekog predznanja jezika.

Radionica o jeziku, ali i o kulturi

Uvodni sat održat će se 30.11.2016. od 11 do 13 sati i nakon toga dva puta tjedno: svake srijede i petka, u istom terminu, zaključno s petkom 23.12.2016. Pored samog jezika dio radionice bit će posvećen i kulturi (kaligrafija, običaji, utjecaj na druge jezike i sl.)

Broj je mjesta ograničen pa je potrebno prijaviti se što prije.