Besplatno IT usavršavanje

07_12_2015 / 08:58h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: DUMP / Press
Besplatno IT usavršavanje

Udruga mladih programera DUMP ponovno nudi besplatnu edukaciju u polju IT-a. Riječ je o programu DUMP Internship

Nakon predstavljanja programa prošle godine čak 170 osoba je poželjelo sudjelovati a 60 ih je dobilo i priliku postati dijelom programa. Za vrijeme programa slušali su besplatna predavanja i pohađali zanimljive i poučne radionice, potom primijenili usvojeno znanje na konkretnim projektima.

Potraga za novim članovima nastavlja se i ove godine. Svi željni stjecanja novih znanja i vještina mogu iskoristiti priliku da se sredinom prosinca prijave za sudjelovanje u novom DUMP Internshipu. Više detalja o programu i kako se prijaviti moći će se saznati na predstavljanju programa 12. prosinca 2015. s početkom u 17h, u najvećem amfiteatru splitskog FESB-a. Svi koji požele sudjelovati u programu moći će se prijaviti već idućeg dana. Više detalja može se saznati na službenoj stranici.

Novi pripravnici učit će o developmentu, dizajnu, fotografiji, obradi video materijala, marketingu i prezentacijskim vještinama. Svako od područja ima osnovne i napredne razine. Na osnovnim će se pokriti temelji područja, a na naprednim će pripravnici dublje zakoračiti u aktivnosti povezane s tim područjem. Svi će pripravnici tijekom Internshipa sudjelovati u najmanje 2 projekta, od čega je jedan ciklus predavanja.