Besplatna škola programiranja!

11_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: DUMP / Press
Besplatna škola programiranja!

Splitska Udruga mladih programera DUMP organizira 8. Školu osnova programiranja, besplatni ciklus predavanja koji će sve zainteresirane uvesti u tu traženu vještinu. Predavanja počinju 22.10.

Udruga mladih programera DUMP poziva na Školu osnova programiranja, kojom već osmu godinu za redom održava tradiciju prenošenja znanja iz osnova programiranja. Riječ je o besplatnom ciklusu predavanja koji se održava na početku svake akademske godine, a predstavlja priliku da se upozna vještina koja je veoma korisna i poželjna u informacijskoj eri.

Entuzijastični dumpovci će zabavnim predavanjima i jednostavnim primjerima iz svakodnevnog života razbiti mit da je započeti karijeru programera, jednog od najtraženijih zanimanja danas, nešto teško ili zastrašujuće, ili da je programiranje rezervirano samo za one najmlađe. Predavanja mogu pohađati sve dobne skupine neovisno o predznanju.

Predavanja će se održavati subotom u 17 sati u amfiteatru A100 na splitskom FESB-u, a prvo od četiri predavanja bit će 22. listopada. Nakon svakog predavanja će idući dan biti organizirane besplatne radionice na računalima, gdje će polaznici biti u mogućnosti praktično usvojiti naučeno gradivo.

Članovi Udruge mladih programera DUMP su mladi pojedinci dijele svoje stečeno znanje iz širokog raspona tehnoloških tema. Samo ove godine organizirali su i Malu školu Photoshopa te DUMP Day, prvu besplatnu IT konferenciju u Splitu, a od početka rada Udruge su uz njih održali i preko sto predavanja i radionica na kojima je bilo preko deset tisuća posjetitelja.

Više informacija na Dump.hr ili na Facebooku.