U Zoni nauči pa snimi doku film

10_03_2015 / 09:26h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
U Zoni nauči pa snimi doku film

Radionica dokumentarnog filma održavat će se u Info zoni od 19. ožujka. Kroz više od 20 sati rada polaznicima će se prenijeti temeljna znanja koja će primijeniti u snimanju kratkometražnog dokumentarnog filma.

Radionica dokumentarnog filma održavat će se u Info zoni od četvrtka, 19. ožujka, u 19 sati. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su već otvorene na infozona.hr/prijava.

>> Prati aktivnosti Info zone na infozona.hr/program

Kroz više od 20 sati rada polaznicima će se kroz teoriju i praksu prenijeti temeljna znanja o kreiranju filma i filmskoj teoriji koju će i primijeniti u snimanju kratkometražnog dokumentarnog filma koji će se prikazati u sklopu Tjedna jednakosti. Voditelj radionice bit će iskusni mladi snimatelj i redatelj Erik Lončar koji već ima iskustvo vođenja radionica u Info zoni. Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje, radionica će se održavati nekoliko puta tjedno, a točni termini pokušat će se uskladiti sa željama polaznika.


Radionica se realizira u okviru projekta U ime jednakosti koji provode Centar za mirovne studije, Cenzura Plus i Mreža mladih Hrvatske, financiran sredstvima Europske unije.