Nauči se predstaviti na engleskom

03_05_2013 / 21:48h
Nauči se predstaviti na engleskom

Nemojte da jezik ograničava prezentaciju vaših potencijala pri pisanju životopisa i motivacijskog pismo ili intervjua pri apliciranju na bilo koji natječaj. Ponovno organiziramo besplatnu radionicu...

Zbog iznimnog interesa prethodnih godina ponovno organiziramo besplatnu radionicu pisanja životopisa (CV) i motivacijskog pisma (cover letter) te pripreme za razgovor po europskim standardima i na engleskom jeziku. Naučite odabrati prave riječi i ispravne fraze, nemojte da jezik ograničava prezentaciju vaših potencijala pri pisanju životopisa i motivacijskog pismo ili intervjua pri apliciranju na bilo koji natječaj, osobito za posao ili studiranje u inozemstvu.

Profesorica engleskog jezika će u subotu 11. svibnja, od 15 do 18 sati, u Info zoni održati besplatnu radionicu. Nužno je, naravno, poznavanje engleskog jezika, a prednost sudjelovanja će imati mladi do 30 godina. Radit će se u maloj grupi pa je broj mjesta ograničen, a za prijavu je potrebno ispuniti online formular. Eventualna pitanja prije prijave možeš postaviti na [email protected], u prostoru Info zone ili na 021 33 99 09.

Radionica se održava u sklopu projekta Klub mladih Zona financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.