Bendovi, svirajte u Maastrichtu!

24_11_2016  |  Autor: Ivana Bartulović  |  Foto: yofestebc.eu
Bendovi, svirajte u Maastrichtu!

Europski forum mladih i JM International pokrenuli su Yo!Fest 2017, natjecanje mladih bendova. Rok za prijavu je 4. siječnja 2017., a odabrani će imati priliku nastupiti na Yo!Festu u Maastrichtu.

Europski forum mladih i JM International pokrenuli su natjecanje mladih bendova za sviranje na festivalu mladih - Yo!Festu! 2017. Svi mladi bendovi iz Europe mogu se prijaviti za priliku da nastupaju u Maastrichtu 7. veljače 2017.

Prijaviti se mogu bendovi koji imaju do 6 članova. Moraju biti iz država Europske unije, iz država kandidatkinja ili iz država članica EFTA-e. Prosječna starost članova benda ne smije prelaziti 26 godina, a nijedan član ne smije imati preko 30 godina. Bend bi trebao svirati žanr koji je pristupačan širokoj publici.

Bendovi koji budu izabrani imat će osiguran prijevoz do i iz Maastrichta, te će troškovi lokalnog prijevoza, smještaja i hrane biti pokriveni. Svaki od izabranih bendova imat će 30 minuta vremena za nastup na Yo!Fest 2017. Dobitnici će biti obaviješteni do 11. siječnja mailom ili telefonom.

Rok prijave: 4. siječnja 2017.

Više informacija na linku.