Hoćemo BBF i dogodine!

29_07_2012 / 20:14h  |  Autor: Marijana Munitić  |  Foto: Ž. Šunjić
Hoćemo BBF i dogodine!

Od 20 sati, kada se na pozornicu popeo prvi DJ, do jutra se izmijenilo 11 DJ-eva, a atmosfera je bila na apsolutnom vrhuncu kada je iza pulta u majici Motörhead-a stao headliner, DJ Westbam.

Na Bačvicama se zaista dogodio najmokriji party u Hrvatskoj kako i je najavljivao organizator Pero Fullhouse. Nekoliko tisuća ljudi na plaži i u moru ispred osvijetljene i zadimljene pozornice bio je prizor za pamćenje o kojem će se prepričavati do sljedećeg izdanja Bačvice Beach Festivala (ili barem nekog još spektakularnijeg događaja u gradu).

Od 20 sati, kada se na pozornicu popeo prvi DJ, do jutra se izmijenilo 11 DJ-eva, a atmosfera je bila na apsolutnom vrhuncu kada je iza pulta u majici Motörhead-a stao headliner, DJ Westbam. Na 2 ipo sata programa kojeg je pripremio, posjetitelji nisu ostali ravnodušni i uzvratili su pokazujući svoje oduševljenje plesom na pijesku i u moru. Uz mahom mlađu generaciju, moglo se vidjeti i nešto starijih ljubitelja techna koji su se jednakim žarom predavali glazbi.

Ozvučenje je, kako je bilo i obećano, najglasnije bilo ispred pozornice i zvuk je lagano opadao prema izlazu pa ni susjedi ne bi trebali imati zamjerke na ovaj fantastičan tulum. Mnogo redara, služba za spašavanje, ljubazno osoblje, sve su osobine dobro organiziranog partya, nadamo se da je ovo početak jednog divnog prijateljstva između Bačvice Beach Festivala i Splita.