Zadnje ulaznice za BBF od 18 sati

28_07_2012 / 10:27h  |  Autor: Marijana Munitić
Zadnje ulaznice za BBF od 18 sati

Najmokriji party u Hrvatskoj ove godine - tim riječima je Pero Fullhouse opisao subotnji spektakl na Bačvicama. Ulaznice su na dan partya 80kn i mogu se kupiti samo na glavnom ulazu od 18 sati...

Najmokriji party u Hrvatskoj ove godine - tim riječima je Pero Fullhouse opisao subotnji spektakl na Bačvicama. Bačvice Beach Festival s headlinerom DJ West Bamom započinje u 20 sati na najpopularnijoj splitskoj plaži, s jednim od 10 DJ-eva koji će prije Westbama stati iza pulta i zagrijavati posjetitelje do 00:30 kada slavni DJ započinje svoj set koji će trajati do 3 sata ujutro. Oni koji ne žele ići kući kada se Bačvice utišaju u 4 sata, mogu produžiti do kluba Jungla gdje ih pola sata kasnije za pultom čeka još 11 DJ-eva spremnih dizati atmosferu sve do podne.

Ulaznice su na dan partya 80kn i mogu se kupiti samo na glavnom ulazu od 18 sati do 03:30 sati. Zamjena prošlogodišnjih ulaznica B sektora Discotheque Rive (podsjećamo, vrijedi samo za kupljene ulaznice) odvijat će se na info pultu kraj glavnog ulaza od 18 sati do 20 sati. Na istom mjestu se od 18 sati do 02 sata mogu preuzeti VIP i ulaznice osvojene na nagradnim igrama.

Što se tiče gorućih pitanja čišćenja plaže i zvuka, organizator je rekao kako u 4 sata na plažu dolaze jake snage čišćenjakoje će plažu urediti do 8 sati kao da se ništa nije dogodilo, a prometnice će u dogovoru s Čistoćom također biti pospremljene u istom vremenu. Zvučnici će biti spušteni što niže i usmjereni prema moru kako bi što manje smetali stanarima i posjetiteljima Splita koji borave u okolnim objektima. Primijeniti će se nova tehnologija namijenjena upravo događanjima na otvorenom te mole stanare za razumijevanje budući da maksimalno nastoje osigurati im potreban mir, no on ipak nije moguć u potpunosti.

Selma Katunarić, savjetnica u Službi za kulturu Grada Splita, pozdravila je ovaj projekt te naglasila njegovu važnost za Split. Istaknula je prethodne dobre suradnje sa organizatorom festivala te napomenula da, iako ga ne podupire financijski, Grad daje punu podršku događaju i pomaže mu logistički jer su i ovakvi događaji važni u promišljanju o kandidaturi Splita za grad kulture 2020.

www.bacvicebeachfestival.com