Bare za mlade Šibenčane

29_03_2012 / 02:19h
Bare za mlade Šibenčane

Goran Bare & Majke dolaze u Šibenik, a šator na parkiralištu bivše tvornice TEF prethodno će zagrijati pulski punk bend Fakofbolan. Ovaj glazbeni događaj održava se pod okriljem projekta Šibenik u očima mladih...

Goran Bare & Majke, nakon višegodišnje pauze, 07. travnja dolaze u Šibenik, a šator na parkiralištu bivše tvornice TEF prethodno će zagrijati pulski punk bend Fakofbolan. Publiku će do ranih jutarnjih sati rasplesanom držati najtraženiji domaći dnb/jungle DJ - Filip Motovunski uz pomoć domaće snage pod imenom Port 13. Program počinje u 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u caffe baru Domald po cijeni 60 kuna te na dan koncerta za 80 kuna.

Ovaj šibenski glazbeni događaj održava se pod okriljem projekta Šibenik u očima mladih kojim novoosnovana udruga P.A.R.K. želi upozoriti na nedostatak adekvatnih prostora za mlade. Dva dana prije koncerta u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić otvorit će se izložba obrađenih fotografija na kojima su mladi autori poznate zapuštene gradske lokacije prikazali u nešto drugačijem ruhu.