Barbarinac: otok ljubavi i glazbe

02_07_2014 / 09:49h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Facebook
Barbarinac: otok ljubavi i glazbe

Ove godine na otočiću Barbarincu prvi se put se organizira niz glazbenih događanja pod nazivom Island Of Love., a uključuje nastupe poznatih glazbenika, kao i natjecanje mladih DJ-eva.

Ove godine na otočiću Barbarincu prvi se put organizira niz glazbenih događanja pod nazivom Island Of Love. Nastao kao ideja članova udruge Underground Control iz Splita i uz logističku potporu kluba O'Hara, posjetitelje Barbarinca čeka ukupno osam događanja, koja su započela 20. lipnja i trajat će sve do 22.08. kad, sezonu zabave na Otoku ljubavi zatvara Richard West aka MR. C.

Uz nekolicinu u Hrvatskoj premijernih nastupa svjetski poznatih glazbenika ljeto na Barbarincu nudi i neka iznenađenja. Paralelno s pomalo avangardnim glazbenim programom s ciljem da Split ucrtaju na svjetsku kartu plesa, članovi Underground Controla organizirali su pilot izdanje natjecanja DJ-eva prigodno nazvanog barbaINKUBATOR, na kojem umijeće i inspiraciju odmjerava 12 novih dalmatinskih DJ nada. 

Tijekom ljeta travnati podij Barbarinca između ostalih će na ples tjerati tehno-ikona Christian Smith i francuski umjetnik Franck Roger, a ovaj petak posjetitelji imaju priliku čuti poljskog virtuoza i bivšeg koncertnog glazbenika Marcina Czubalu.

Što se događa na Barbarincu može se pratiti i na Facebooku.