Balkanski Sex & Grad u Lori

14_03_2018  |  Autor: I.Z.
Balkanski Sex & Grad u Lori

Predstava na duhovit način predstavlja mnoga pitanja i probleme koji muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu.

Predstava je nastala po knjizi „Čipka i čokolada” Danijele Božičković Radulović i Antilete Ane Živković, a osmišljena je kao Balkanski Sex & Grad u kojem plavuša Čupka i crnka Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života.

Glavne junjakine ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugčiji život, a ipak se savršeno razumiju.

Na duhovit način predstavlja mnoga pitanja i probleme koji muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Predstavu možete pogledati u Domu HV Lora u subotu 17. ožujka u 18 i 20 sati, a mi dijelimo 2x2 ulaznice - baci oko na naš fejs!

Glume:

Ana Ćuk Katarina Korsa: Čupka
Jovana Jelovac Cavnic: Čarna,
voditelj-muška zvjerka: Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer
Trajanje: 80 minuta bez pauze

Pretprodaja ulaznica (70kn) : blagajna dvorane (16 - 19h), eventim.hr, Kiosci Tiska, mjenjačnice Exclusive Change, Kompas, Petrol benzinske i croatia-tickets.com