Balić je moj idoool… :)

16_12_2006
Balić je moj idoool… :)

Ima jedna navijačka šaljiva pjesmica koja baš i ne ide uz ove Balićeve vansezonske aktivnosti ;) I tako, dok Hajduk (kao ne) bojkotira dvoransko prvenstvu u nogometu, trenutno najbolji vratar lige pomaže Djedu Božićnjaku.

Kako smo se sjetili Deranje pa je, eto, preko Slobodne poručio da ga je oduševilo kad je pročitao tekst na split.com.hr.


Šećer smo, naravno, ostavili za kraj. Splitski portal je, naime, na nedavne "nedoživljene" Ronaldinhove škarice "nakalemio" snimke onih što ih je u bijelome dresu izvodio naš sugovornik. Komentar?
- Iznenadilo me to, dirnulo... Nisam vjerovao da će me se ljudi u Splitu na taj način sjećati. Hvala im... - zaključuje Deranja uz najavu kako će kući tek nakon što 22. prosinca odradi teško gostovanje u Brestu.
Slobodna Dalmacija, 09.12.2006.

Dosta je hvaljenja i prisjećanja, Balića ćemo spomenut u drugom kontekstu. Ima jedna navijačka šaljiva pjesmica koja baš i ne ide uz ove njegove vansezonske aktivnosti ;) 'Ko je ne zna, nek pita starije :D

I tako, dok Hajduk (kao ne) bojkotira dvoransko prvenstvu u nogometu, trenutno najbolji vratar lige se dao u marketinške vode. Vladimir Balić desna je ruka Coca-Colinom Djedu Božićnjaku koji u sklopu nacionalne akcije "Sreća je u darivanju" po Dalmaciji odabranim obiteljima daruje po 4 litre Coca-Cole.

Neko je spomenuo neko dvoransko prvenstvo u nogometu? A što je to? Još nešto u organizaciji HNSa što se igra samo u Zagrebu? Pih. napisao: splitski.portal