A'mo, cili sektor B mukte na BBF!

21_07_2012 / 11:53h
A'mo, cili sektor B mukte na BBF!

- Obavještavam sve one koji su kupili ulaznicu za prošlogodišnji sektor B na Discotheque Rivi, da iste mogu zamijeniti za ulaznice Bačvice Beach Festivala - poručio je Pero Fullhouse.

Kako smo već pisali, organizatori ovogodišnje Discotheque Rive, unatoč najavama, nemaju namjere omogućiti zamjenu prošlogodišnjih ulaznica za sektor B ovogodišnjim ulaznicama. Iako su sami organizatori priznali da su videozid i zvučnici bili postavljeni 20 metara dalje od predviđenog mjesta, krivnju su pripisali produkciji.

- Pošto ove godine ne sudjelujem u organizaciji Discotheque Rive, a organizacijski tim kojemu je Grad Split dodijelio ovogodišnju organizaciju se ogradio od moje prošlogodišnje izjave, ovim putem obavještavam sve one koji su kupili ulaznicu za prošlogodišnji sektor B na Discotheque Rivi, da iste mogu zamijeniti za ulaznice Bačvice Beach Festivala kojega sam ja organizator – poručio je Pero Fullhouse.

Ulaznice (Samo kupljene, ne gratis!) će se moći zamijeniti na Info pultu festivala na Bačvicama na dan održavanja u vremenu od 18 do 20 sati. Moguć je i povrat novca za već kupljene ulaznice za Bačvice Beach Festivala, uz predočenje ulaznice za sektor B.

www.bacvicebeachfestival.com