Asistiraj na izložbi 200 kn/dan

25_03_2013 / 14:55h
Asistiraj na izložbi 200 kn/dan

Delegacija EU u RH traži mlade i komunikativne studente ili nezaposlene osobe koje će pružiti podršku u realizaciji multimedijalne izložbe. Naknada će biti 200 kuna po danu po osobi.

Delegacija EU u RH traži mlade i komunikativne studente ili nezaposlene osobe koje će pružiti podršku timu Informacijskog centra EU-a u realizaciji multimedijalne izložbe koja će se održati u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci tijekom svibnja i lipnja 2013. Izložba će prezentirati različit sadržaj vezan za Europsku uniju i prava europskih građana, a zadatak asistenata bit će stvoriti ugodnu atmosferu dobrodošlice za posjetitelje, pozdraviti i uputiti posjetitelje u izložbeni prostor te im pružiti adekvatne informacije i ljubazno odgovoriti na sva pitanja koja bi posjetitelji mogli imati.

Svi zainteresirani kandidati u dobi iznad 18 godina mogu do 31. ožujka poslati svoje životopise na [email protected]. Nužno je izvrsno poznavanje tema koje se tiču Europske unije. S kandidatima koji uđu u drugi krug selekcije održat će se intervjui putem Skype-a u razdoblju od 8. do 12.travnja 2013. Naknada za odabrane kandidate bit će 200 kuna po danu po osobi.