Antalija: mladi i poduzetništvo

02_01_2016 / 08:46h  |  Autor: Nana Novaković  |  Foto: goturkey.com
Antalija: mladi i poduzetništvo

Edukacija o poduzetništvu i mladima s manje mogućnosti održat će se u Antaliji, a sudionicima su pokriveni troškovi smještaja, hrane i putovanja. Rok za prijavu je 15. siječnja.

Antalija u Turskoj bit će mjesto održavanja edukacije za stručnjake za rad s mladima od 29. veljače do 6. ožujka 2016. Empower Social Entrepreneurship Initiatives For Youth With Fewer Opportunities naziv je edukacije koja će okupiti stručnjake kako bi usavršili svoje vještine i kompetencije za rad s mladima koji imaju manje mogućnosti kad je u pitanju socijalno poduzetništvo.

Sudionici će posebno obratiti pozornost na promicanje jednakosti i inkluziju mladih iz ugroženih sredina i s manje mogućnosti - na mlade s invaliditetom te na one s obrazovnim, socijalnim i ekonomskim poteškoćama.
Svi sudionici imat će priliku za razvijanje novih projektnih ideja s ciljem unapređivanja rada s mladima te umrežavanje s drugim europskim organizacijama.

Radni jezik treninga je engleski, a mogu se prijaviti svi stariji od 18. Potrebno je prisustvovati na svim radionicama tokom trajanja treninga te biti voljan podijeliti svoja iskustva s ostalim sudionicima. Pokriveni su toškovi smještaja, hrane i putovanja (u okviru odobrenog iznosa u sklopu programa Erasmus +).

Rok za prijavu: 15. siječnja 2016.

Više informacija može se potražiti na salto-youth.net.