Anketa o Centru za mlade

29_08_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Anketa o Centru za mlade

Info zona na području Dalmacije provodi online anketiranje o Centru za mlade. Anketa je dostupna na webu na kojem se mogu pročitati i druge informacije o realizaciji Centra za mlade u Splitu.

Info zona na području Dalmacije provodi online anketiranje o Centru za mlade. Anketa je dostupna na webu centarzamlade.net na kojem se mogu pročitati i druge informacije o realizaciji Centra za mlade u Splitu.

>> Anonimnim odgovorima doprinesite realizaciji Centra za mlade

- Anketiranje će, uz planirane sastanke i panel diskusiju u listopadu, pomoći u pripremi konferencije koja će u studenom dati odgovore na pitanja o programu i uslugama splitskog Centra za mlade te o optimalnom modelu upravljanja. Anketa je namijenjena dionicima sa splitskog makroregionalnog područja - mladima, stručnjacima za rad s mladima, predstavnicima javnih tijela zaduženih za mlade te donositeljima politika koje utječu na kvalitetu života mladih. Svi oni anonimnim odgovorima mogu doprinijeti realizaciji Centra za mlade u Splitu koji će, vjerujemo, doprinijeti kvaliteti života mladih sa čitavog splitskog makroregionalnog područja – objašnjava Goran Biličić, voditelj projekta. 

Najavljene aktivnosti realiziraju se u sklopu projekta Strukturiranim dijalogom do kvalitetnog Centra za mlade kojeg Info zona provodi uz financijsku podršku programa Erasmus+.