Anamarija Božinović gošća U Zoni

28_11_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Anamarija Božinović gošća U Zoni

Anamarija Božinović, mlada voditeljica Radio Dalmacije i tiktokerica, s Josipom Škiljom pričala je o neočekivanom uspjehu na TikToku i svojoj radijskoj karijeri.

Anamarija Božinović, mlada voditeljica Radio Dalmacije i tiktokerica, bila je 26. gošća podcasta U Zoni. S Josipom Škiljom pričala je o neočekivanom uspjehu na TikToku i svojoj radijskoj karijeri.

- Treba probat, ako si siguran u ono što želiš radit, onda ćeš do toga i doć - otkrila je Anamarija i poslala motivacijsku poruku svima koji su u potrazi za poslom i prilikama.

Zašto i kako je na prijedlog prijatelja upisala studij novinarstva, uživa li u svom poslu i razmišlja li o televizijskom angažmanu otkrila je gledateljima podcasta U Zoni. Prisjetila se i pokretanja studentskog radija na svom fakultetu, ali i prvih profesionalnih iskustava na radijskim postajama koja su je dovela do Radio Dalmacije.

Ispričala je i kako izgleda jedan radni dan u eteru, što joj je najteže u radijskom poslu i zaključila da joj je u dosadašnjem radu na Radio Dalmaciji najdraže to da su je slušatelji prihvatili. Nezaobilazna je bila i priča o dlakavom kušinu, stenjanju u programu i drugim TikTok izazovima.

Cijeli razgovor dostupan je na YouTube kanalu podcasta U Zoni te na audio platformama Spotify i Podbean. Realizacija podcasta sufinancirana je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i programa Europske unije Erasmus+.