Riješi dilemu, financiraj ideju

14_01_2023 / 00:00h  |  Autor: I.Z.
Riješi dilemu, financiraj ideju

AMPEU u siječnju i veljači 2023. godine korisnicima nudi dva besplatna edukativna online webinara kao pripremu za prijavni rok za projekte solidarnosti,

Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) u siječnju i veljači 2023. godine korisnicima nudi dva besplatna edukativna online webinara kao pripremu za prijavni rok za projekte solidarnosti, 23. veljače 2023. godine. Na webinarima će svi zainteresirani moći provjeriti kako u projektnom prijedlogu izraziti vlastitu viziju pozitivne promjene u zajednici, u skladu s odrednicama programa Europske snage solidarnosti.

Prvi webinar pod nazivom "Imamo ideju" održat će se 26. siječnja 2023., od 10 do 13 sati. Na njemu će biti predstavljen koncept projekata solidarnosti u kontekstu prioritetnih područja i tema u okviru programa ESS te tehničkih uvjeta za samu prijavu.

Drugi webinar, pod nazivom "Imamo dilemu", zamišljen je kao nadogradnja i nastavak na prvi webinar, a održat će se 9. veljače 2023., od 10 do 13 sati. Za cilj ima podršku prijaviteljima pri finaliziranju projektnog prijedloga.

Prijavnice i više informacija dostupno je na webu. 

Ovaj tekst Info zona je objavila kao multiplikator Eurodeska, europske informacijske mreže koja daje besplatne, kvalitetne i provjerene informacije o mobilnosti za mlade, promiče Erasmus+, Europske snage solidarnosti i ostale programe međunarodne mobilnosti te potiče aktivno građanstvo i razvoj politika za mlade. Javi nam se na [email protected] i pitaj što ne znaš :)