Izbori: Izađi vanka pa odluči!

29_04_2013 / 02:50h
Izbori: Izađi vanka pa odluči!

Mislite da političari ne mogu govoriti dinamično, konkretno i sažeto? Kad su tema mladi u Splitu – morat će! Info zona u klubu O'Hara organizira jedinstveno predizborno događanje...

Mislite da političari ne mogu govoriti dinamično, konkretno i sažeto? Kad su tema mladi u Splitu – morat će! Info zona u klubu O'Hara organizira jedinstveno predizborno događanje pod nazivom A'mo vanka s gradonačelnikom.com.

U petominutnim kreativnim prezentacijama inspiriranima konceptom Pecha Kucha splitski gradonačelnički kandidati pokazat će percipiraju li ispravno probleme mladih i imaju li u rukavu konkretne mjere u području obrazovanja, kulture, slobodnog vremena, zapošljavanja, mobilnosti, zdravstvene zaštite, aktivnog sudjelovanja, socijalne politike… Prije nego što nastave druženje s publikom i pokažu kako se snalaze na plesnom podiju, morat će odgovoriti i na dodatna pitanja koja već sada možete uputiti putem online formulara.

Info zona više od šest godina aktivno i uspješno sudjeluje u kreiranju politika prema mladima što je prepoznato kako na lokalnoj, tako i nacionalnoj razini. Organizacijom ovog događanja nastavljamo djelovanje usmjereno i na osnaživanje i poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, prvenstveno kroz kvalitetno informiranje.

Samo deset dana prije prvog kruga izbora, u četvrtak 09. svibnja u 20:30 dođi u O'Haru – izađi vanka s wannabe gradonačelnikom/com i odluči!

>> Pitanje postavi već sada!