A'mo vanka s gradonačelni.com!

21_04_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
A'mo vanka s gradonačelni.com!

Info zona ususret lokalnim izborima, u četvrtak 22. travnja na svojoj Facebook stranici započinje seriju intervjua uživo "A'mo vanka s gradonačelni.com"

Info zona ususret lokalnim izborima, u četvrtak 22. travnja na svojoj Facebook stranici započinje seriju intervjua uživo "A'mo vanka s gradonačelni.com". U narednim danima, kandidatkinje za gradonačelnicu i kandidati za gradonačelnika predstavljat će svoje programske smjernice, ali i stavove koji se tiču mladih, odnosno politika prema mladima.

- Izlaznost mladih na izbore, biciklističke staze, Dom mladih, koncertna ponuda, pivo na zidiću, urbani vrtovi, sportska infrastruktura, razdvajanje otpada i stambeno pitanje samo su neke od teme o kojima će voditelj Tomislav Primorac razgovarati sa svojim gostima. Osim navedenih tema, želimo ispitati u kojoj će mjeri, ako dobiju povjerenje birača, doprinijeti ideji da grad Split zasluži certifikat Grada za mlade, kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Cilj ovog događanja je doprinos boljoj i kvalitetnijoj informiranosti mladih ususret izborima, ali i isticanju kvalitetnijih politika prema mladima. Facebook live iz Zone ići će svakoga dana u 18 i 20 sati, a za sada je sudjelovanje potvrdila većina kandidata koji su svoje kandidature istaknuli do 15. travnja.

- Nadamo se da će i oni kandidati koji još nisu potvrdili svoje sudjelovanje, to učiniti. Svi gledatelji će imati priliku postavljati pitanja na Facebook chatu, a neka od njih ćemo i postaviti gostima, kazao je Goran Biličić.

Sudjelovanje mladih u izradi, provedbi i praćenju politika za mlade u fokusu je petnaestogodišnjeg djelovanja Info zone, koja kontinuirano sudjeluje u izradi Gradskih programa za mlade i radu Savjeta mladih Grada Splita, ali i u radu savjetodavnih tijela i radnih skupina na nacionalnoj razini. Osim u području politika za mlade, Info zona djeluje i u područjima informiranja i savjetovanja mladih te kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih, u čemu se posebno ističe realizacijom kluba za mlade Klub Zona.

Projekt "A'mo vanka s gradonačelni.com" realiziran je u organizaciji Info zone i agencije Vrh komunikacije.