Branka Ramljak u A'mo vanka

25_04_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Branka Ramljak u A'mo vanka

Mene i gospodina Mamića povezalo je nezadovoljstvom upravljanja Gradom.

U četvrtom serijalu intervjua A'mo vanka s gradonačelni.com koji se ususret lokalnim izborima održavaju u Info zoni gostovala je nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Branka Ramljak, s nezavisne liste Ramljak i Mamić.

Branka Ramljak je na pitanje o suradnji s Tomislavom Mamićem kazala da je suradnja dogovorena iz obostrane želje za boljim upravljanjem Gradom.

Gospodina Mamića i mene povezalo je nezadovoljstvo trenutnim upravljanjem Gradom. On dolazi iz gospodarske industrije i u svim poslovnim pothvatima pokazao je znanje i sposobnost i zna kako upravljati. S druge strane i ja sam u svojoj karijeri bila uključena u upravljačke procese u raznim strukturama tako da sam sigurna da ćemo zajedničkim snagama povesti Split u pravom smjeru, kazala je Branka Ramljak.

Na pitanje o regrutacijskoj kampanji „Tražim bolje od sebe“, kazala je da je htjela okupiti ljude neopterećene stranačkom prošlosti, iz različitih profesija i različitih dobnih struktura koje će svojim idejama doprinijeti kvalitetnim programima i sadržajima. Iako je pohvalila gradsku razvojnu agenciju RAST, smatra da Split i dalje nedovoljno sredstava povlači iz EU fondova.

Šibenik i Zadar pokazali su se kao uspješniji gradovi u povlačenju sredstava iz EU fondova na čemu treba bolje poraditi jer su upravo EU fondovi način kojim možemo puno napraviti u rastu i razvoju našeg grada, kazala je Branka Ramljak.

Gostovanje Branke Ramljak može se pogledati na poveznici.

Projekt "A'mo vanka s gradonačelni.com" realiziran je u organizaciji Info zone i agencije Vrh komunikacije.