Algebrine stipendije

15_02_2012 / 14:12h
Algebrine stipendije

Mladi do 25 godina, žene iznad 40 godina, nezaposleni i poduzetnici početnici mogu konkurirati za vrijedne stipendije za informatičko i poslovno obrazovanje u sklopu programa "Put do boljeg radnog mjesta".

Učilište Algebra u suradnji s portalom MojPosao pokreće novi ciklus inicijative "Put do boljeg radnog mjesta" putem kojeg će ove godine građanima podijeliti više od pola milijuna kuna vrijedne stipendije za edukaciju u skladu s očekivanjima kretanja na hrvatskom tržištu rada. Program "Put do boljeg radnog mjesta" u svojem fokusu ima nezaposlene osobe, mlade do 25 godina starosti, žene starije od 40 godina, kao i poduzetnike početnike kojima su potrebna znanja uz koja će efikasnije voditi svoj posao.

Ovogodišnjim kandidatima ponuđene su 100%-tne stipendije za niz atraktivnih edukacijskih programa, poput programera na PHP ili ASP.net tehnologijama, web dizajnera, grafičkih dizajnera, sistemskih i mrežnih administratora, servisera računala, specijalista za internetski marketing, poduzetništva, voditelja prodaje, samostalnih knjigovođa,ECDL specijalista i brojnih drugih.

Prijave za stipendije se mogu obaviti putem internetskih stranica stipendije.algebra.hr ili direktno u Algebrinim poslovnicama. Rok za prijave je 23. veljače 2012. godine.

Ovaj ciklus inicijative bit će obilježen "Otvorenim danima Algebre" koji se održavaju 24. i 25. veljače (petak i subota), kada će zainteresirani moći prisustvovati velikom broju potpuno besplatnih praktičnih radionica iz područja informatike ili digitalnog poslovanja, ali i iskoristiti iznimno velike subvencije za verificirane obrazovne programe. Svi zainteresirani koji posjete Algebrine centre tijekom ta dva dana i upišu jedan od željenih programa obrazovanja moći će iskoristiti kupon za umanjenje cijene školovanja i do 3.500,00 kuna. Za besplatne radionice neophodno je prijaviti se putem internetskih stranica gdje se mogu naći i detaljni termini, razvrstani po gradovima.

algebra.hr