Besplatno certificiranje

31_10_2012 / 15:00h
Besplatno certificiranje

Besplatno polaganje Autodesk certifikacijskih ispita za AutoCAD 2012 i 3ds MAX 2012! Stjecanje ovakvog certifikata donosi profesionalno priznanje, ultimativni dokaz stručnosti, isticanje u odnosu na konkurenciju...

Autodesk u suradnji s lokalnim partnerima drugu godinu zaredom u sklopu globalne akcije „Otvorenih vrata“ omogućava potpuno besplatno polaganje certifikacijskih ispita u autoriziranim obrazovnim centrima.

Besplatno polaganje Autodesk certifikacijskih ispita za AutoCAD 2012 i 3ds MAX 2012, i to iz jedne od odabranih razina certifikata – Associate ili Professional, bit će omogućeno 7. studenog svim zainteresiranima. Svi koji smatraju da posjeduju znanja za polaganje certifikacijskog ispita jednostavno se mogu prijaviti i pristupiti njegovom polaganju te tako postati certificirani Autodesk profesionalci odnosno profesionalke. Stjecanje ovakvog certifikata donosi profesionalno priznanje, ultimativni dokaz stručnosti, isticanje u odnosu na konkurenciju, personalizirani elektronski certifikat te mogućnost korištenja logotipa certificiranog profesionalca odnosno profesionalke na službenim dokumentima. Cilj akcije je popularizirati certifikaciju za CAD i 3D alate, koja je posljednjih godina zauzela vrlo visoko mjesto na listi želja poslodavaca i klijenata.

Ispit će se provoditi i u Splitu u Algebrinom centru, 07. studenog 2012. godine od 8 do 16 sati. Broj mjesta i kandidata odnosno kandidatkinja ograničen je isključivo dinamikom popunjavanja termina putem obrasca.

algebra.hr