Prijavi se, akupunktiraj Varoš!

08_09_2013 / 17:44h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: fb
Prijavi se, akupunktiraj Varoš!

Projekt Akupunktura grada, interdisciplinarna međunarodna radionica, stiže i u Split. Timovi mladih interdisciplinarnih stručnjaka analizirat će, razrađivati i predlagati intervencije koje bi urbanistički i(li) socijalno obogatile Gradski kotar Varoš.

Projekt Akupunktura grada, interdisciplinarna međunarodna radionica nastala unutar Sekcije mladih Društva arhitekata Zagreba, nakon Zagreba, Beograda, Sarajeva i Skopja stiže i u Split, gdje će se održati od 7. do 11. listopada. Radionica, koja je koncipirana tako da timovi mladih interdisciplinarnih stručnjaka iz regije analiziraju i razrađuju određeno područje i predlažu u njima intervencije koje bi urbanistički i(li) socijalno obogatili ta područja i po mogućnosti pokrenuli širu priču, fokusirati će se na Gradski kotar Varoš.

Splitski partner projekta je Društvo arhitekata Split (DAS), a u prvome redu u organizaciji sudjeluje MASA, sekcija mladih DAS-a. Projekt se realizira u sklopu Eurepean Culture Programme 2007.-2013.

Prijavi se na splitsku radionicu do 12. rujna!

Na službenoj stranici Akupunkture grada objavljen je otvoreni poziv za sudjelovanje na splitskoj radionici, a prijavu je potrebno poslati do 12. rujna na adresu [email protected].

Opće informacije o radionici:
Format: Međunarodna radionica
Razdoblje: 7. – 11. listopada 2013.
Radno vrijeme na radionici: 9:00 do 19:00 sati, svakodnevno
Lokacija: Gradski kotar Veli Varoš
Radni jezici radionice: bosanski, engleski, hrvatski, makedonski, srpski
Sudionici: interdisciplinarni timovi iz Splita, Skopja, Beograda, Sarajeva i Zagreba
Broj sudionika iz svakog grada: 3 (+20 iz Splita)
Rok za prijavu: 12. rujna 2013., u 12:00 sati
Objava odabranih timova: 16. rujna 2013.