Ako nemaš posla, stvori ga

24_02_2014 / 19:04h  |  Autor: I. Z.
Ako nemaš posla, stvori ga

U sklopu programa poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih na Ekonomskom fakultetu u Splitu održat će se događanje u sklopu kojeg će se održati predavanja o poduzetništvu, primjerima iz prakse, potporama i savjetima vezanim uz razvoj karijere.

U sklopu Programa poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih - #3PSplit 3. i 4. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Splitu održat će se događanje pod nazivom Move on! If you can't find a job, create it! u sklopu kojeg će se održati predavanja o poduzetništvu, primjerima iz prakse, potporama i savjetima vezanim uz razvoj karijere.

>> Poslušajte razgovor o događanju pod nazivom Move on! If you can't find a job, create it!

Predavači su poznata imena iz svijeta poduzetništva - Saše Cvetojevića, Ive Špigela, Stevice Kuharskog, Ivana Burazina, Matea Peraka, Antonia Perića i drugih koji će sudionicima ispričati kako su oni postali poduzetnici. Na samom programu sudjelovat će i predstavnici institucija potpore poduzetništvu: Ivana Ninčević (Poduzetnički Centar Solin), Mira Krneta (HBOR), Nikola Balić (Sveučilište u Splitu) i Ranko Milić (CEDRA). Intrapoduzetništvo i proaktivnost temelji su modernog društva o čemu će govoriti doc. dr. sc. Marina Lovrinčević, Sandra Čanić i Martina Miškulin. Američki alumniji: Ivana Bilić, Jerko Markovina, Milan Tankosić, Vanja Ratković i Zvonimir Jelinić predstavit će svoja američka iskustva i kako su ista utjecala na njih.

Program #3PSplit započet je 2013. godine u suradnji Američke Alumni zajednice Hrvatske (USACC), Američkog Veleposlanstva u Zagrebu te Ekonomskog fakulteta u Splitu, s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih. Ovaj program je namijenjen učenicima, studentima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.

Prijave su od 20. do 28. veljače 2014. putem anketnog obrasca na webu. Pohađanje programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.