After sezone Info zone!

12_06_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
After sezone Info zone!

Info zona završava sezonu događanja i pozivamo vas na druženje i originalnu besplatnu tombolu! Nagrade osiguravaju: Ekran, GKM, HNK, San sustipanske noći, škola Vocabula...

Info zona završava sezonu događanja i želja nam je prigodnom proslavom zahvaliti svima koji ste sudjelovali u programu ili doprinijeli njegovu stvaranju.

Pozivamo vas na druženje i originalnu besplatnu tombolu koja će u četvrtak, 16. lipnja, u 21 sat u kafiću Galerija u Galeriji umjetnina podsjetiti na rezultate protekle sezone. Neki će kući i sa vrijednim nagradama!

Nagrade osiguravaju Ekran Split, Gradsko kazalište mladih Split, Hrvatsko narodno kazalište Split, San sustipanske noći, Kinoteka Zlatna vrata i škola Vocabula.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u lipnju
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Ekran poklanja ulaznice za Ljetno kino Bačvice - 5x2 ulaznice za filmske projekcije u kolovozu te 5x2 ulaznice za filmske projekcije u srpnju. GKM je osigurao dvije ulaznice za sve premijere u sezoni 2016./2017., a HNK godišnju pretplatu za dvoje. Na nekoga čekaju i prigodni pokloni HNK Hajduk Split. San sustipanske noći poklanja 2 ulaznice za Frajle te 2 ulaznice za Esmu Redžepovu. Udruga F&ST u fond nagrada prilaže 2 ulaznice za FantaSTikon - trodnevni program druge splitske konvencije fantastike, igre i znanstvene fantastike. Kinoteka Zlatna vrata pripremila je po 2 ulaznice za francuske filmove Plava soba i Hobotnica. Novoosnovana škola Vocabula radit će po specifičnim metodama koje polaznicima omogućavaju brz napredak, a kao nagradu poklanjaju tečaj stranog jezika po želji - engleski, francuski, španjolski ili talijanski.

Na kraju sezone u kojoj je ostvareno više od 700 sati besplatnog programa za mlade u kojem je sudjelovalo više od 40 suradnika, uz više od stotinu događanja i više od 400 termina - imamo razloga biti zadovoljni. Nadamo se da ih imate i vi :)

Dođi na ćakulu, pomozi nam da sljedeća sezona bude još bolja

Pomozi nam da sljedeća sezona bude još bolja - prijavi se na infozona.hr/prijava! Završavajući aktualnu sezonu, već razmišljamo o idućoj sezoni pa su nam dobrodošli svi savjeti, kritike i ideje. Krajem lipnja, u suradnji sa udrugom Imaginacija, održat ćemo fokus grupu na kojoj ćeš kroz neformalan razgovor moći razgovarati o svemu onome što program događanja čini kvalitetnim ili ga može učiniti još boljim i korisnijim za mlade.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.