Naravno, After je Bolji Od Partija!

24_04_2014 / 18:19h  |  Autor: I.Z.
Naravno, After je Bolji Od Partija!

After je Bolji Od Partija u O'Hari nije poruka već najava benda za kojeg kažu da svojim glazbenim kombinacijama zadovoljava okorjele rejvere ali i stare rokere. Slanjem poruke u naš inbox možeš uštediti na ulaznici!

After je Bolji Od Partija u O'Hari nije poruka već najava benda za kojeg kažu da svojim glazbenim kombinacijama dub, rave, electro, techno, drum and bass te funk groove zvuka zadovoljava okorjele rejvere ali i stare rokere koji cijene live pristup i energiju.

ABOP je zagrebački bend za kojeg legenda kaže kako je osnovan prije tri godine nakon lošeg partija u podrumu neke vikendice. Okupila se ekipa, počela improvizirati s dva bubnja i basom a atmosfera je bila super - after je bio bolji od partyja. U podrum je tako ušetala i ideja za ime i koncept benda. Danas na pozornicama sviraju basist Erol, bubnjar John (obojica iz Elementala), još jedan bubnjar Levi (Mayales), Božanski (Pips, Chips & Videoclips, Meritas) na sampleovima, synthu i gitari te Churend na synthu i sampleovima. Iz podruma su dogurali i do snimanja prvog službenog EP izdanja čiji izlazak planiraju za kraj proljeća.

U O'Hari sviraju u petak (25. travnja), ulaznice je 30 kuna, a slanjem imena, prezimena i razloga slanja u inbox našeg Fejsa možeš uštediti na ulaznici!