300 kuna za znanje na Adio školo!

29_06_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
300 kuna za znanje na Adio školo!

U Domu mladih održat će se kviz znanja - Adio školo! Najbolja tročlana ekipa srednjoškolaca osvojit će poklon bon ukupne vrijednosti 300 kuna, a prijave su obavezne.

U petak, 3. srpnja, u 19 sati u Domu mladih održat će se kviz znanja - Adio školo! Najbolja tročlana ekipa srednjoškolaca osvojit će poklon bon na platformi dobartek.hr ukupne vrijednosti 300 kuna. Drugo mjesto bit će nagrađeno bonom ukupne vrijednosti 150 kuna, a treće ukupne vrijednosti 90 kuna. Prijave su obavezne na infozona.hr/prijava.

- Znanje srednjoškolaca proširit ćemo i provjeriti sa 60-ak abc pitanja o glazbi i filmu te aktualnim temama - parlamentarnim izborima i bolesti Covid 19. Na prigodnom druženju povodom završetka školske godine prikazat će se i video materijali koje je više od 50 srednjoškolaca, promišljajuću o pandemiji, snimilo u svojim domovima za vrijeme karantene - najavljuje Anđela Elak iz Info zone, ističući da će se poštivati sve epidemiološke mjere.

Info zona događanje realizira u sklopu projekta InterCap koje provodi Sveučilište u Splitu te projekta Gradimo Dom zajedno kojeg provodi Platforma Doma mladih.