A šta točno rade jezičari?

15_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
A šta točno rade jezičari?

Prvo izdanje aktivnosti A šta točno radiš?, na kojem se predstavljaju zanimanja, na rasporedu je u petak, 18. 11. u 18 h, a predstavljaju se "jezičari" Tanja Radmilo, Sandra Kovačević i Siniša Kekez.

A šta točno radiš naziv je aktivnosti koja će se svakog drugog tjedna odvijati u Info zoni, a cilj je predstaviti različita zvanja i zanimanja. Prvo izdanje na rasporedu je u petak, 18. 11. u 18 h, a predstavljaju se - jezičari!

- U petak ih se predstavlja troje istoga zvanja: najkraće rečeno, imaju diplomu iz jezika i književnosti. Ali što točno rade? Tanja Radmilo je sudska tumačica i prevoditeljica, Sandra Kovačević je profesorica u srednjoj školi i na fakultetu a Siniša Kekez je novinar i urednik. Kako njihov posao izgleda u praksi, tko ranije ustaje, tko mora čitati, tko biti informiran, tko vježbati glasnice?  Sve će se to moći saznati u petak - poručuje Ada Reić iz Info zone i poziva mlade da dođu i postavljaju pitanja o svemu što ih zanima.

>> Ispuni upitnik i reci nam koja zanimanja želiš da predstavimo

Priključi se događaju i na Facebooku.

Aktivnost
A šta točno radiš? realizira se u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.