A šta rade grafički dizajneri?

14_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: freeimages.com
A šta rade grafički dizajneri?

U trećem u nizu druženja u sklopu ciklusa A šta točno radiš?, 16. prosinca u 18 h u Info zoni, predstavljaju se grafički dizajneri. O svojem zanimanju pričat će Luka Duplančić, Erik Lončar i Josip Rajević.

Treće izdanje ciklusa A šta točno radiš, na kojem se predstavljaju zvanja i zanimanja, održat će se 16. prosinca u 18 h u Info zoni i uključuje tri gosta: Luku Duplančića, Erika Lončara i Josipa Rajevića, a svi se bave grafičkim dizajnom.

Luka Duplančić je grafički dizajner, ali i akademski slikar-grafičar, ilustrator i lutkar. Što god je vaša mašta spremna zamisliti, on će pretvoriti u vizualno i opipljivo, samo bolje.

Josip Rajević već godinama rastura grafički i web dizajn, a kad je shvatio da ljudi koji žele uslugu kreiranja web stranice na njima imaju očajne fotografije, postao je i izvrstan fotograf.

Erik Lončar zbog grafičkog dizajna ne spava noćima i često sanja mape gradova, a kada ne radi dizajn ili kartografiju, snima filmove i održava radionice filma i filmske analize.

Svoj je trojici, osim grafičkog dizajna, zajednička i iznimna kreativnost koju uspješno kanaliziraju u mnogim područjima. Dođite u petak, 16.12. u Info zonu u 18 sati i pitajte Erika, Josipa ili Luku - A šta točno radiš?

A šta točno radiš? naziv je aktivnosti koja se svakog drugog tjedna odvija u Info zoni s ciljem predstavljanja različitih zvanja i zanimanja. Što točno neko zvanje, neka struka, titula ili vještina donosi u praksi? Kako izgleda posao socijalnog pedagoga, vodoinstalatera ili referenta? Uvijek te je zanimalo što točno radi antropologinja, kako radi geodet, ima li neku normu farmaceutkinja? A šta točno radiš prilika je za postaviti pitanja i saznati sve što te zanima!

>> Ispuni upitnik i predloži teme idućih predstavljanja

>> Prati event na Facebooku

Aktivnost A šta točno radiš? realizira se u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.