9 svirki u 2 dana S.A.R.S.-a

21_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: S.A.R.S. / Press
9 svirki u 2 dana S.A.R.S.-a

S.A.R.S. festival održat će se, već 14. godinu zaredom, 22. i 23. srpnja u Sinju a dva dana Festivala uključuju devet svirki, među kojima i Bad Copy i Rundek Cargo Trio.

S.A.R.S. festival održat će se, već 14. godinu zaredom, 22. i 23. srpnja u Sinju a dva dana Festivala uključuju devet svirki.

U petak 22. srpnja nastupit će Underdog CRO, Špurijus, Bad Copy i Let 3, a u subotu, 23. srpnja Peperblast, Kontradikshn, M.O.R.T. i Rundek Cargo Trio. M.O.R.T: inače nastupa umjesto Repetitora, čiji je frontman slomio ruku pa su morali otkazati nastup.

Dnevna cijena ulaznice iznosi 40 kuna, festivalska iznosi 80 kuna u pretprodaji, dok će cijena karata na dan festivala iznositi 50 kuna po danu.

Bez ozbira na povećane troškove udruge S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbani pokret) koja volonterski radi ovaj Festival od samih početaka , članovi udruge odlučili su se na minimalno povećanje cijene karte nego što je to bilo ranijih godina jer im je izrazito bitno da u svoj grad uživo dovedu bendove koje mladi u Sinju i okolici nemaju prilike slušati tijekom godine.