841 slobodno mjesto na UNIST-u

01_08_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Unist.hr
841 slobodno mjesto na UNIST-u

Na Sveučilištu u Splitu (UNIST) je za jesenski upisni rok ostalo slobodno 841 mjesto, od čega 429 na sveučilišnim studijima.

Prema rezultatima upisa studenata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog te stručnog studija u akademskoj godini 2016./2017. na Sveučilištu u Splitu (UNIST) je za jesenski rok ostalo slobodno 841 mjesto, od čega 429 na sveučilišnim studijima.

Što se tiče sveučilišnih studija, sve kvote su popunjene na Kineziološkom i Medicinskom fakultetu. Najviše slobodnih mjesta ostalo je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje te na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Na izvanrednim studijima, pak, najveći broj mjesta ima na Pomorskom i Pravnom fakultetu.

Na preddiplomskim stručnim studijima ostalo je ukupno 412 slobodnih mjesta i to na svim sastavnicama koje ih izvode, osim na FGAG-u. Najmanje mjesta za jesen ostalo je na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, a najviše na Upravnom studiju Pravnog fakulteta, Kineziološkom fakultetu i Sveučilišnom odjelu za stručne studije.