50 000 evenata u kalendaru!

26_06_2016  |  Autor: Maya  |  Foto: I. Z.
50 000 evenata u kalendaru!

Iiii evo ga! Nakon 6 godina postojanja na portalu, najveći kalendar događaja u Splitu i okolici slavi svoj jubilarni 50-tisućiti upisani event, i to tako što dijeli 2 ulaznice za upravo taj event - koncert Morcheebe u Šibeniku!

Iiii evo ga! Nakon 6 godina postojanja na portalu, najveći kalendar događaja u Splitu i okolici slavi svoj jubilarni 50-tisućiti upisani event!  Među 50 000 događanja mogu se naći koncerti, festivali, kazališne predstave, razna predavanja, radionice, izložbe, sajmovi, buvljaci i još štošta, a sve s ciljem informiranja o mogućnostima za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Hvala svima koji klikaju, koji redovito šalju najave, Dalmatinskom portalu na kutku danas u splitu by info zona, svima onima kojima pomažemo upotpuniti njihove kalendare i najave te onima kojima pomažemo odgovoriti na pitanje Di vanka. Pozivamo sve da klikaju i dalje i da se informiraju i dalje na infozona.hr/kalendar.

Podsjećamo, sve najave mogu se slati na [email protected], gdje će dobiti prednost nad javljanjem u inboks na Facebooku Info zone i pozivanjem na evente putem Facebooka. Naravno, i kritike su dobrodošle.

Tko bi na Morcheebu, nek' digne ruku!

A di 17. srpnja? Tko bi na Morcheebu u Šibenik, nek' digne ruku! Britanski bend predvođen dvojcem Skye & Ross održat će koncert na Tvrđavi sv. Mihovila. Budući da je upravo to bio 50-tisućiti event u kalendaru, dijelimo 2 ulaznice za njihov jedini koncert u regiji.

Set lista šibenskog koncerta sadržavat će sve najvažnije momente iz gotovo dva desetljeća duge karijere banda poput legendarnih Trigger Hippie, Part of the Process, Rome Wasn’t Built In A Day, Blindfold, The Sea, Never An Easy Way, Shoulder Holster, Gimme Your Love, Be Yourself, Otherwise i mnogih drugih. Organizatori koncerta su Tvrđava sv. Mihovila i Turistička zajednica grada Šibenika.

Kako do ulaznica – saznaj na Facebooku Info zone!