Woodstock u Admirala

14_02_2006
Woodstock u Admirala

Organizirat će se i izbor za najbolju masku, a pobjednik dobija nagradu od 4oo kn, drugoplasirani 200 kn, a bit će i nekih utješnih pivskih nagrada. Karte se mogu nabavit na svim splitskim fakultetima ( već su izvješeni plakati sa pojašnjenjem kako), po cijeni od 25 kn, te na samom ulazu u Admiral (ako ih bude) po cijeni od 40 kn...

25.02.(subota) u rock klubu ADMIRAL organiziraju se STUDENTSKE WOODSTOCK MAŠKARE.
Zašto

Woodstock?Zato što će glazba koja će se puštati biti isključivo vezana uz hippie eru
šezdesetih i sedamdesetih, a bilo bi poželjno( ali naravno ne i obavezno) da i maske budu u tom stilu.Da bi sve bilo oriđiđi, organizator se pobrinuo i za DJ-a eksperta za glazbu tog vremena.

Sve ulaznice su ujedno i lutrijski listići, koji ulaze u bubanj za nagrade u živoj lovi i to prva 1 000 kn (tisuću kuna) i druga 500 kn (petsto kuna).

Organizirat će se i izbor za najbolju masku, a pobjednik dobija nagradu od 4oo kn, drugoplasirani 200 kn, a bit će i nekih utješnih pivskih nagrada. Karte se mogu nabavit na svim splitskim fakultetima ( već su izvješeni plakati sa pojašnjenjem kako), po cijeni od 25 kn, te na samom ulazu u Admiral (ako ih bude) po cijeni od 40 kn.

Ulaz je otvoren od 20 sati, a do 22 sata je HAPPY HOUR sa cijenama pića nižim za 25%.

Peace

napisao: splitski.portal