Leut Magnetic u Kockice

29_12_2005
Leut Magnetic u Kockice

Sredina tjedna i to "onaj" glupi utorak, covik bi pomislia da nece bit pasa ma o kakvom dogadjaju da je bila ric. Ali jos uvik blagadansko ozracje i manjak obaveza studentskih napunilo je kockicu ka shipak. Nakon uvodnog leut-odgovarajuceg warm up-a D.J. (kojem nazalost neznan ime) akoshtala ...

Sredina tjedna i to "onaj" glupi utorak, covik bi pomislia da nece bit pasa ma o kakvom dogadjaju da je bila ric. Ali jos uvik blagadansko ozracje i manjak obaveza studentskih napunilo je kockicu ka shipak.


Nakon uvodnog leut-odgovarajuceg warm up-a D.J. (kojem nazalost neznan ime) akoshtala je magnetska brodica oli ti "Leut Magnetic" i privela nas zive (vise manje) priko mora electro-"dram en bes"-dub-house i bog ce ti znat kojih jos zvukova. Kad san prvi put otisa na njihov koncert hit in je bia "evo me doma bolje sa oma.." i znan da su svi jedva cekali tu stvar jer je ostatak repertoara puno odskaka od te pisme.


Ali ocito je nakon "Vecchie cole" sve doslo na svoje, jer je Leut pokaza kojin ce smjeron ic a time i dobia svoju publiku koja nije prestala cupkat tokon cilog konca.


Mene osobno uvik ugodno iznenadi saxophon ili bilo koji instrument iz bras sekcije, pa se tako u vise navrata jezila kozha na sax dionice Tudora ili npr. na pojavu Sase (tbf +dopisni clan LM) na bini, koji je doletia na poziv benda i podiga ionako vec gun-gula atmosferu. Ko nije bia u jutorak mora doc u cetvrtak na ska party "Elvis Jackson" i "Justin's Johnson" u kockicu... bar svratit posli koncerta na gripama :))...




Vozdra!

napisao: Arsen