Lolobrigide & Erasmus

12_01_2012 / 22:45h
Lolobrigide & Erasmus

Čut ćete najave događanja kako bi lakše odlučili gdje se i kako zabaviti, ali i naučiti nešto novo i korisno. Odluci možda pripomognu i ulaznice za koncert Lolobrigide. Na pitanja će odgovorati i koordinatorica Erasmusa...

Info zona na radiju i ovog petka najavljuje najzanimljivija događanja za mlade u Splitu i okolici. Nakon 19 sati čut ćete tako najave događanja za vikend i cijeli idući tjedan kako bi lakše odlučili gdje se i kako zabaviti, ali i naučiti nešto novo i korisno. Odluci možda pripomognu i ulaznice za subotnji koncert Lolobrigide.

Kome je Erasmus program namijenjen i s kojim ciljem, s kojim sveučilišnim centrima u Europi Sveučilište u Splitu ima potpisan ugovor o suradnji te kada su rokovi za prijavu studenata i nastavnog osoblja – na sva ta pitanje odgovorit će Ana Ćosić, koordinatorica Erasmus programa Sveučilišta u Splitu u prilogu EUformiraj se!

Petak, poslije 19 sati na 101, 102 i 104.5 MHz ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.