Tko bi u Božićnu koridu ili CD?

23_12_2011
Tko bi u Božićnu koridu ili CD?

Kako smo već najavili, Dance korida će započeti na Božić u 20 sati te završiti idućeg jutra u 6 sati. Nakon grupe Connect blagdanske kalorije trošit će se uz DJ program. Izmrcvarene novčanike obradovat ćemo nagradnom igrom u kojoj ćemo <strong>podijeliti</strong> nekoliko ulaznica i CDova...

Kako smo već najavili, Božićna dance korida će započeti na Božić u 20 sati te završiti idućeg jutra u 6 sati. Nakon grupe Connect blagdanske kalorije trošit će se uz DJ program u sklopu povratničke turneje emisije TOP DJ MAG i njenog tvorca legendarnog Damira Cuculića, a nastuptiće i Ludvig & Go Cut, Petar Dundov i Mr. Dj Dario.
 

Djed Božićnjak, ili kao se već zove, odabrat će dobitnike i dobitnice...
Blagdanima izmrcvarene novčanike obradovat ćemo nagradnom igrom u kojoj ćemo podijeliti nekoliko ulaznica i CDova grupe Connect. Za ulaznice pošaljite ime i prezime na [email protected], a za CDove pronađite pravi status na našoj FB stranici te u komentarima tagirajte FB stranicu Božićne dance koride (prije je trebate lajkati). Prvi dobivaju sigurno, ostale će odabrati Djed Božićnjak, ili kako se već zove :)


Po dvije ulaznice na ulazu imaju:
Duje Dukan
Andrea Trutanić
Mateo Gudić