Počinju tulumi kod Tesle!

13_12_2011
Počinju tulumi kod Tesle!

Trideset dobrih razloga da u rutu noćnih izlazaka upišete novo skretanje! Dvoranom kina Tesla poteći će znoj i rakija – od 14. prosinca kreće tridesetodnevni <strong>program</strong> u kojem organizatori obećavaju svakodnevnu zabavu na većinom besplatnim događajima.

Trideset dobrih razloga da u rutu noćnih izlazaka upišete novo skretanje! Dvoranom kina Tesla poteći će znoj i rakija – od 14. prosinca kreće tridesetodnevni program u organizaciji sve popularnije Rakijarnice, u kojem organizatori obećavaju svakodnevnu zabavu na većinom besplatnim događajima.

Tulum započinje već ove srijede, setom tech-house, electro i house DJ-a Dudu Dudesa, pod nazivom Wireless Transmission of Electricity, a u četvrtak će se iz Quasimoda, pod geslom Free energy, u staro kino preseliti DJ Matan.

U petak je na programu prvi live nastup benda – stižu splitski Lažni brkovi. Subota će biti posvećena kralju funka, gdje će glazbenici koji su surađivali sa Dinom odsvirati neke od njegovih najvećih hitova. Nedjelja donosi prvu večer iznenađenja pod nazivom Electric submarine by Nikola Tesla.

Trideset razloga da u rutu noćnih izlazaka upišete novo skretanje!

U ponedjeljak, 19.12., nam stiže Force field by DJ Gali, koji ne krije fascinaciju indie pop rock glazbom. Utorak je rezerviran za prisjećanje na FMFS – o Get Hooked on FMFS X-mas, uskoro više informacija.

Srijeda donosi još jedan live nastup – kultni splitski No Comment sviraju besplatno, dok ćete za zagrebački Kawasaki 3P u četvrtak trebati izdvojiti 20 kuna. Petak će zagrijati Tesla coil by Electro fufe, premijerno u Splitu.

Na Badnjak sirenskim zovom doziva Jugoton gori – obračun sa svetinjama novog vala i okrutne sadašnjosti, a Božić besplatno provedite uz Discopath, splitski freak disko sastav, kako si vole tepati. Ništa skuplje nećete proći ni u ponedjeljak sa ST!llnes, a 27.12. stiže još jedna večer iznenađenja. Za Postolar Tripper trebati će izdvojiti 20 kuna, dok je Earthquake machine DJ Mariana Mateljana besplatan, baš kao i Rock a DJ Billy.

Novu godinu za 50 kuna možete dočekati uz Tesla portal u 2012 i Brkove, nakon čega slijede dvije večeri iznenađenja.

03.01. slijedi brijačina uz Pendulum vs Prodigy, slijedi Lihtning protection device DJ Yurria u srijedu, Dykmann family u četvrtak te rasplesani vikend u nekoj (boljoj) prošlosti – usporedite Rockabilly petak by B&The Boops sa Rockabilly subotom by Ivana Runjić.

U nedjelju, 08.01., stiže splitski Špurijus, upad besplatan, kao i za Kundyak Mezhie dan poslije. Natrag na slušaonicu u utorak uz Radio ga-ga, nakon čega slijedi Earthquake machine by DJ Mariano Mateljan te The bladeless turbine by Tago Mago.

Veliko finale kino Tesla eksperimenta začiniti će Kuzma&Shaka Zulu koje možete za 20 kuna pogledati i čuti ozloglašenog 13. petka, a konačno zatvaranje produžene ruke Rakijarnice obilježiti će Pero Defformero.

napisala: KMaja