Anketom protiv nezaposlenosti

08_12_2011
Anketom protiv nezaposlenosti

Stopa nezaposlenosti mladih u dobi od 15 do 24 godine u Hrvatskoj je dosegla gotovo 40% svrstavajući ju u sam neslavni europski vrh. Svoj <strong>doprinos </strong>rješavanju tog društvenog problema možeš dati ispunjavanjem ankete koja je tek dio strukturiranog dijaloga...

Stopa nezaposlenosti mladih u dobi od 15 do 24 godine u Hrvatskoj je dosegla gotovo 40% svrstavajući ju u sam neslavni europski vrh. Svoj doprinos rješavanju tog društvenog problema možeš dati ispunjavanjem ankete na www.mladi-rade.net koja je tek dio strukturiranog dijaloga o nezaposlenosti mladih koji će uključiti donositelje političkih odluka, stručnjake, organizacije mladih i bitno, same mlade ljude.

Riječ je o projektu Tko se boji velike zločeste krize? Strukturirani dijalog o nezaposlenosti mladih koji provodi Mreže mladih Hrvatske i njezinih sedam partnera, među kojima je i splitska Info zona. Osim internetskih konzultacija provodit će se i one na terenu, u osam hrvatskih gradova, a uključit će oko 130 mladih osoba i oko 20 predstavnika lokalnih dionika zaduženih za politike zapošljavanja. Rezultati će se objediniti u jedinstvenu publikaciju koja će biti predstavljena na završnoj konferenciji sredinom iduće godine.

mladi-rade.net