Help-Portrait može vratiti osmijeh!

05_12_2011
Help-Portrait može vratiti osmijeh!

Splitski fotografi štićenicima dječjih domova Maestral i Miljenko i Dobrila darovat će njihove profesionalne portrete. Help-Portrait projektu mogu se <strong>pridružiti </strong>svi - fotografi, frizeri, vizažisti, volonteri, donatori... svi mogu pomoći!

Help-Portrait projekt osmislio je i pokrenuo poznati američki celebrity fotograf Jeremy Cowart. Želio je na svoj način vrati društvu dio onoga što je sam primio – fotografskim umijećem i voljom manje sretnima pružiti priliku da se na taj dan osjećaju lijepima i važnima.

Fotoklub Split i Udruge Klika Help-Portrait dovode u Split

Ideja je prerasla okvire lokalnog djelovanja i proširila se na cijeli svijet. Već treću godinu sudjeluju i gradovi diljem Hrvatske, a 10. prosinca, u organizaciji Fotokluba Split i Udruge Klika, na kartu ovog svjetskog pokreta upisat će se i Split. Splitski fotografi štićenicima dječjih domova Maestral i Miljenko i Dobrila darovat će njihove profesionalne portrete.

Help-Portrait projektu mogu se pridružiti svi - fotografi, frizeri, vizažisti, volonteri, donatori... svi mogu pomoći! Prijavite se na mail [email protected]