Ponovno: Životopis na engleskom

04_12_2011
Ponovno: Životopis na engleskom

Zbog očekivano velikog interesa – besplatna<strong> radionica</strong> pisanja životopisa (CV) i motivacijskog pisma (cover letter) te pripreme za razgovor po europskim standardima i na engleskom jeziku ponovit će se 10. prosinca!

Zbog očekivano velikog interesa – besplatna radionica pisanja životopisa (CV) i motivacijskog pisma (cover letter) te pripreme za razgovor po europskim standardima i na engleskom jeziku ponovit će se 10. prosinca!

Naučite odabrati prave riječi i ispravne fraze, nemojte da jezik ograničava prezentaciju vaših potencijala pri pisanju životopisa i motivacijskog pismo ili intervjua pri apliciranju na bilo koji natječaj, osobito za posao ili studiranje u inozemstvu.

Profesorica engleskog jezika će u subotu 12. studenoga, od 9 do 13 sati, u Info zoni održati besplatnu radionicu. Nužno je, naravno, poznavanje engleskog jezika, a prednost sudjelovanja će imati mladi do 29 godina.

Radit će se u maloj grupi pa je broj mjesta ograničen, a za prijavu je potrebno na [email protected] uz naslov Radionica poslati ime i prezime, broj mobitela te obrazovanje i godinu rođenja.