Dance korida: poznati su svi izvođači

06_12_2011
Dance korida: poznati su svi izvođači

Originalna katalonska korida je ove godine zabranjena, no ona u <strong>Spaladium</strong> areni se tek zahuktava! Prvi dio božićne večeri odigrat će se s grupom Connect u glavnoj ulozi dok će drugi dio večeri užariti DJ program u sklopu povratničke turneje emisije TOP DJ MAG...

Originalna katalonska korida je ove godine zabranjena, no ona u Spaladium areni se tek zahuktava! Nakon uspješne prošlogodišnje božićne Dance koride u Splitu se ponovno sprema koktel urbanog zvuka koji će započeti na Božić u 20 sati te završiti idućeg jutra u 6 sati.

Prvi dio ovog velikog tuluma začinit će grupa Connec

Prvi dio ovog velikog tuluma začinit će grupa Connect kojoj će ovo biti premijerni splitski nastup. Nakon afirmacije na domaćoj hip-hop sceni, singl Dalmatinska postao je pravi ovoljetni hit. Drugi dio Dance koride, nakon ponoći, pripast će elektronskoj glazbi u režiji probranih predstavnika klupskog zvuka.

Poznati su svi izvođači

Prvi dio božićne večeri u Spladium Areni odigrat će se s grupom Connect u glavnoj ulozi dok će drugi dio večeri užariti DJ program u sklopu povratničke turneje emisije TOP DJ MAG i njenog tvorca legendarnog Damira Cuculića. Na Božićnoj Dance Koridi po prvi put u Splitu nastupit će Ludvig i Go Cut, osnivači projekta Astralis, ambasador hrvatskog elektronskog zvuka Petar Dundov te Mr. Dj Dario bez kojeg bi bilo teško zamisliti domaću techno scenu.

Zagrijavanje u Spaladium Areni odradit će Krešo & Zrna (klub Mansion – ex Pirahna, r'n'b) i pripremiti pozornicu za Connect koji su za svoj premijerni nastup u Splitu pozvali i gošću iznenađenja. Prijelaz između ova dva djela programa pripast će Luci Montecchiju i njegovom istančanom house i disco ukusu po odabiru publike uz pratnju saxofoniste i perkusioniste.

Istrošite blagdanske kalorije, zabavite se bez obzira na godine, osjetite blagdanski duh i darujte sebe ili druge. Ulaznice po cijeni od 30kn možete kupiti u pretprodaji od 07. Prosinca u Caffe bar Paradiso (vrh Marmontove), Kavana Ćakula (Riva) i Caffe bar Blue Eyes (Spinut).