Rozga i Bajaga, (ne)spojiva kombinacija

28_11_2011
Rozga i Bajaga, (ne)spojiva kombinacija

Usprkos raskošnoj kampanji, prva stanica ovogodišnje<strong> turneje </strong>Karlovačko live u Splitu je okupila manje od 5 tisuća ljudi. Možda je opravdanje bogat koncertni program posljednja dva mjeseca, no vjerojatnije je uzrok nespojiva kombinacija Jelene Rozge i Bajage.

Usprkos raskošnoj kampanji, prva stanica ovogodišnje turneje Karlovačko live u Splitu je okupila manje od 5 tisuća ljudi. Većem uspjehu nije pomogla ni popularna cijena ulaznice, ali ni dva poznata glazbena imena koja su prije manje od godinu dana sama napunila Spaladium arenu. Možda je opravdanje bogat koncertni program posljednja dva mjeseca, no vjerojatnije je uzrok nespojiva kombinacija Jelene Rozge i Bajage - teško da imaju istu publiku.

Zadovoljni mogu biti, ponovno u publici najbrojniji, srednjoškolci

Prvo je svoj dio koncerta odradio Beograđanin, rekli bi se pomalo mlako, a potom je pravu euforiju u dvorani izazvala ove godine nezaobilazna Splićanka. Zadovoljni mogu biti, ponovno u publici najbrojniji, srednjoškolci koji očito ne biraju izvođače, važnije od svega je - povatat se s nekim u mraku Spaladiuma. A tko bi im i zamjerio...

Pogledajte album!