Dugu plovidbu želimo Imperiumu

27_11_2011
Dugu plovidbu želimo Imperiumu

Samo dosadnjikavo otvorenje okupilo je sve one željne besplatnog kanape sendviča i čaše šampanjca, no već u petak navečer oko 1 sat u noći klub je bio zabrinjavajuće prazan. Ipak, već zamišljamo kako će biti <strong>očaravajuće </strong>dočekivati ljetne zore u Imperiumu...

Efekt kojeg su arhitekti zamišljali zaista je postignut, kada se šećete balkonom kluba Imperium imate osjećaj kao da se nalazite na krstarenju! Ovaj cruiser svečano je porinut u četvrtak navečer, a pred okupljenima je zablistao, nakon dugog i teškog poroda, ugostiteljski objekt na više od 2 tisuće kvadrata kakvog je Split očajnički trebao.

Iako se do prostora dolazi neuglednim hodnikom zgrade putničkog terminala, sve je oprošteno čim se krenete penjati efektno osvijetljenim stubištem (šteta ga je propustiti pa se popeti liftom), a potom se šećući kroz poveći restoran dolazi do prostora lounge bara i noćnog kluba.

Program kluba predviđa svakodnevna događanja

Samo dosadnjikavo otvorenje na kojem je svirala Ana Rucner okupilo je sve one željne besplatnog kanape sendviča i čaše šampanjca (a takvih je u Splitu uvijek i više nego dovoljno), no već u petak navečer oko 1 sat u noći klub je bio zabrinjavajuće prazan. Program kluba predviđa svakodnevna događanja što je možda preambiciozan plan za grad opterećen nezaposlenošću i bez duge turističke sezone.

Ipak, već zamišljamo kako će biti očaravajuće dočekivati ljetne zore u Imperiumu - sunce na obzoru, a s druge strane luka, Riva, Marjan... Dugu plovidbu želimo!

Pogledajte album!