Prokvizaj ako još nisi!

23_11_2011
Prokvizaj ako još nisi!

Posljednje dvije prilike da izborite <strong>sudjelovanje </strong>u velikom finalu Kvizanja u Zoni! Čak ni pobjednici trećeg kviza nisu znali odgovore na pitanja po čemu tarantula nosi ime i tko polaže habilitacioni ispit. Ti znaš? Znaš nekoga tko zna? Bolji ste od njih?

Posljednje dvije prilike da izborite sudjelovanje u velikom finalu Kvizanja u Zoni! Pobjednici prethodna tri kviza traže još dvije ekipe s kojima će se boriti za prestiž, ali i vrijedne nagrade koje i u finalu osiguravaju Algoritam i Profil.

Pobjednici prethodna tri kviza traže još dvije ekipe...

Čak ni pobjednici trećeg kviza nisu znali odgovore na pitanja po čemu tarantula nosi ime i tko polaže habilitacioni ispit. Ti znaš? Znaš nekoga tko zna? Bolji ste od njih? Na [email protected] pošalji ime ekipe, broj mobitela te imena i prezimena članova ekipe i započnite pripreme za večer znanja, dobre glazbe i zabave. Ekipa može imati dva ili tri člana, a svi moraju biti mlađi od 30 godina. Prva prilika je 30. studenog, a druga 07. prosinca - ne propustite ih!

Računate li već na veliko finale 21. prosinca u kojem će osim jake konkurencije izazov biti i prilagođen sustav natjecanja? Pripremajte se jer pobjednici prvog izdanja ciklusa Kvizanja u Zoni će se pamtiti najduže :)