Bookara uz Nebojšu Lujanovića

19_11_2011
Bookara uz Nebojšu Lujanovića

On je neobrazovan, oronuo, ne zna spojit dvi riči u rečenicu, nezanimljiv je do bola, nikad ništa nije napisao, niti će napisati, radi u struci i nema tih para za koje bi prominija posal (uhljeb), a kao posebno životno <strong>dostignuće</strong> ističe do krajnosti razvijen smisao za loš humor...

On je neobrazovan, oronuo, ne zna spojit dvi riči u rečenicu, nezanimljiv je do bola, nikad ništa nije napisao, niti će napisati, radi u struci i nema tih para za koje bi prominija posal (uhljeb), a kao posebno životno dostignuće ističe do krajnosti razvijen smisao za loš humor.

Činjenica da je sve prethodno navedeno o gostu treće Bookare u Info zoni potpuna laž i da je ovom uspješnom piscu sa splitskom adresom upravo izašla četvrta knjiga, odličan roman Orgulje iz Waldsassena, više je nego dovoljna pozivnica svima da u četvrtak navečer, 24.11.2011. dođu u Info zonu gdje će se s početkom u 20:30 uprizoriti treći književno-glazbeno-enološko-urnebesni spektakl, Bookara!!!

Kroz druženje s Nebojšom Lujanovićem, autorom romana Stakleno oko, zbirke priča S pogrebnom povorkom nizbrdo i romana Godina svinje, razgovarat ćemo o njegovom najnovijem književnom dosegu, ali i o dražima garderobijera u diskoteci, o pravilnom držanju lopate na baušteli u cilju izbjegavanja žuljeva, o postizanju nirvane pedantnošću skladištara i o dvojbi da li je bolji okus koji u ustima ima čovjek nakon što završi dva fakulteta, a ne može raditi u struci ili je ipak znojna čarapa ukusnija.

S velikim osmijehom na licu i figom u džepu sve vas željno očekuje domaćin i moderator, Marijo Glavaš.

Bookara nambr 3 >> Info zona >> četvrtak, 24.11.2011. u 20:30