Na -10, a u 14 dana 5 utakmica

19_11_2011
Na -10, a u 14 dana 5 utakmica

Bolje sportske sreće nije bio ni stariji splitski klub – izgubio je od Lokomotive te neugodno iznenadio svoje navijače koji definitivno priželjkuju dobre igre i pobjede u predstojećem ritmu srijeda – subota nakon kojeg će se <strong>pozdraviti</strong> od sezone u 2011. godini.

U petak je u ne baš atraktivnoj utakmici pred punim tribinama Dinamo tek u završnici drugog, za Split još lošijeg poluvremena, postigao tri gola te iz Parka mladeži zasluženo odnio sva tri boda. I igrači na terenu i navijači obiju momčadi na tribinama porukama su se prisjetili dvadesete obljetnice ratnih tragedija Vukovara i Škabrnje.

Ni Hajduk ni Split nisu priredili slavlje svojim navijačima

U subotu bolje sportske sreće nije bio ni stariji splitski klub – na gostovanju u Maksimiru izgubio je od Lokomotive 1:0 te neugodno iznenadio svoje navijače koji definitivno priželjkuju dobre igre i pobjede u predstojećem ritmu srijeda – subota nakon kojeg će na (ne)zasluženi odmor.

Ozljedama oslabljeni Hajduk spašavao je vratar Subašić

Već ove srijede Zagreb dolazi na Poljud odigrati prvu utakmicu četvrtfinala kupa, zatim u subotu Hajduk u 16. kolu HNL gostuje u Šibeniku, a iduće srijede u Kranjčevićevoj igra uzvrat kupa te prve prosinačke nedjelje dočekuje Zadar s kojim će se pozdraviti od sezone u 2011. godini. Split svoj laganiji ritam nastavlja u subotu kada mu u goste dolazi Cibalia.

U albumu pogledajte kako je Dinamo nadigrao Split!